Синди Уилямс, звездата от Щастливи дни и Лавърн и Шърли, е

...
Синди Уилямс, звездата от Щастливи дни и Лавърн и Шърли, е
Коментари Харесай

Почина звездата от Щастливи дни Синди Уилямс

Синди Уилямс, звездата от " Щастливи дни " и  " Лавърн и Шърли ", е умряла на 75 години. Говорителката на фамилията на Уилямс, Лайза Кранис, удостовери новината пред ET на 30 януари.

" Актрисата Синди Уилямс, най-известна като Шърли от телевизионния сериал " Лавърн и Шърли ", умря спокойно след малко боледуване в сряда, 25 януари, в Лос Анджелис. Тя беше на 75 години ", показа Кранис, преди да разгласява изказване на децата на Уилямс - Емили и Зак Хъдсън.

" Кончината на нашата блага, занимателна Синди Уилямс ни донесе непреодолима горест, която в никакъв случай не би могла да бъде изразена същински. Да я познаваме и обичаме беше наша наслада и привилегия. Тя беше единствена по рода си, красива, великодушна и притежаваше ослепително възприятие за комизъм и ослепителен дух, който всички обичаха ", се споделя в изказването.

" Винаги сме се гордели и ще се гордеем с нея за доста неща... за задачата ѝ през целия живот да избавя животни, за плодотворната ѝ артистичност, за вярата ѝ и най-много за способността ѝ да разсмива света! "

" Дано този смях продължи във всички, тъй като тя би желала това. Благодарим ви, че обичате нашата майка, тя също ви обичаше ", продължава изказването.

Rest in peace Cindy Williams. You are loved and our hearts are breaking.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР